När man vaknar av regn men inte av väckarklockan....

Japp det var precis det som hände imorse. Klockan fem på morgonen vaknade både Fredda och jag av att det regnade som aldrig förr och det smattrade mot rutan så att man trodde någon kastade småsten på den. Fredda var tvungen att gå upp och leta efter öronpropparna för att kunna somna om. Jag somnade om efter ett tag och sen kommer jag inte ihåg nånting före att Fredda vänder sig om och säger: Du vet väl att klockan är över nio va?

Neeej det vissta jag inte för då skulle jag liksom ha varit på jobbet. Hade inte han väckt mig hade jag kunnat sova hur länge som helst. Har varit sjukt trött den här veckan och ringarna under ögonen har bara blivit mörkare så jag behövde verkligen sova. Idag har jag känt mig mycket piggare och har kunnat jobba som en galning hela dagen. Fan man borde kunna bestämma över sin arbetstid mer och inte behöva jobba minst 40 timmar i veckan.

Hade tänkt att jogga och rösta idag efter jobbet men det slutade med att vi tvättade och storhandlade och åt middag och sen var den kvällen slut liksom. Imorrn är det fredag vilket känns skönt men har så mycket som jag inte hunnit med och sen kommer Freddas föräldrar senare på kvällen och stannar tills på måndag.

På lördag ska vi äntligen ta oss till ikea och köpa en 90 säng till vår nya sänggavel! Nu är det bara att hålla tummarna för att själva gaveln inte är för svår att sätta ihop samt att den sen håller ihop haha. Köpte den ju på blocket så man vet ju aldrig man köpt men fin är den ju i alla fall!

Trevlig helg allihopa!

Musikstreak

Musik har en förmåga att sammanfatta allt som rör sig inom en på ett sätt som aldrig kan sägas med ord.

Gröna Lund och Femkamp på liv och död

Igår var jag, Mattis, Fredda och Johan på Grönan och körde femkamp och drack lite och hade trevligt! Jag har alltid trott att jag saknar den där tävlingsgenen men igår kickade den faktiskt in lite. Kände att det hade varit väldigt skönt att klå killarna men på grund av en sned "bazooka" kom jag bara trea.... Men jag förlorade inte i alla fall och Fredda som gjorde det straffades med att behöva äta en sockervadd utan att slicka sig runt munnen ha ha! Något han misslyckades med efter ungefär halva dock. Det är verkligen en ren reflex som är sjukt svår att motstå. Johan som vann belönades med öl av alla och var mycket nöjd.

Obligatorisk var vätskekontroller under femkampen och när vi satt på Kryddhyllan i godan ro så kom plötsligt ett helt gäng med kändisar och slog sig ner vid bordet intill. Bland dessa fanns Filip och Fredrik, Peter Magnusson och David Hellenius mfl. Så uppträdde ju Eric Saade på scenen och på hemvägen såg vi Sibel vid tunnebanan så det var mycket kändisspotting igår!

Nu ska vi snart åka till Johanna på kattungsafari i Skarpnäck och det ska bli mysigt. Hoppas någon somnar i mitt knä. Kommer nog bli svårt att motstå att ta hem en... Men katter ska leva ute tycker jag.

Imorrn drar veckan igång igen och som vanligt är den smockad med aktiviteter efter jobbet vilket är roligt för då går tiden så fort. Samtidigt vill jag stanna tiden eftersom vi snart bara har några månader kvar att bo i den här lägenheten.... Känns så sjukt jobbigt att behöva börja leta lägenhet när man inte vill flytta...Men det visste vi ju från början så det är väl bara att bita i det sura äpplet!

Hej hej

Hösten är här!

Det finns mycket jag tycker om med hösten! Jag tycker till exempel om doften av övermogna äpplen (beror nog på uppväxten men grannens alla äppelträd). Jag tycker om alla fina färger i träden och att luften känns frisk att andas in. En solig klar höstdag då man får vara ute och göra nånting med kroppen, typ rida elle plocka ved eller vad som helst är bland det bästa som finns. Gillar när det börja mörkna och man får gå in och tända en brasa och
dricka te med familjen.
 
                                      

Saknar familjetiden massor just nu men det beror nog på att jag inte varit hemma i Viken på ett tag. Det var en häftig känsla som man alltid tog för given att komma hem till familjen och äta ihop och kolla på tv ihop. man hade sin lilla "flock" liksom och man trivdes för det mesta med det. 

Fredda och jag har varit kattvakt i 2,5 vecka åt en kompis katt som heter Zoom Zoom och det var supermysigt. Jag fäster ju så lätt mig vid allt (djur, saker människor, tapeter, you name it...) så det var jättesorgligt när hon åkte och man inte längre möttes av små tassande ljud när man kom hem efter jobbet. Och då var det här ändå en ganska speciell katt, man fick absolut inte lyfta henne, hon ljamade mycket och högt, hon krävde uppmärksamhet hela tiden, hon tyckte inte om nåt kattgodis eller nåt man försökte ge henne utom sin mat, hon kom aldrig och la sig i soffan när man själv var där med mera. Men hon var så mjuk och fin!

Nu ska jag snart laga till en fredagsmiddag! Imorrn blir det Gröna Lund och det ska bli kul : )

Kram Kram

RSS 2.0