Jaaaa nu ska vi flytta!

Äntligen har vi fått svar om hyreslägenheten i Hornstull på Söder och vi får flytta in i början på januari! Det är en trea på 82 kvm och ligger väldigt centralt i Stockholm så det ska bli så roligt. Men eftersom vi bara får ha den till september nästa år och sedan med eventuell förlängning tre månader i taget känns det ju lite osäkert men det är en chans som är för bra att avstå från och resten får ordna sig! Nu ska jag försöka att njuta av det här utan att tänka för mycket. Vi ska och titta på den på torsdag och det ska mycket till om vi tackar nej men jag hoppas den är okej iaf.

Så nu när vi ska i stan vore det ju kul att jobba i stan också tänkte jag så har börjat kolla upp möjlighterna för att byta kontor. Jag trivs jättebra här men skulle vara skönt att ha nära till jobbet även om det blir närmare i och med flytten som det är. Men vi får se...

Längtar efter sol och torra gator precis som alla andra som traskar på i slasket och mörkret. Alla är så dämpade och många är sjuka. Min chef hade svinflunsan förra veckan men är tillbaka nu och jag hoppas inte att det smittar längre. Helgerna är alltid fullproppade med grejer och det är ju roligt för man behöver göra roliga saker och aktivera sig den här årstiden.

Satte mig framför tv:n igår när jag kommit hem och lagat mat och började titta på OC och blev kvar i samma position till klockan nio när jag fick för mig att gå och lägga mig. Missade tvätttiden och orkade inte städa åt hamstern som jag behövde egentligen.....Detta fenomen har upprepats ett par gånger senaste tiden. Men kan till mitt försvar säga att jag kvällen innan inte kunde sova och gick och la mig på soffan mitt i natten och vaknade där sen också så det var inte den bästa starten på veckan direkt.

Ha en bra dag!
Kram


Livet rullar på

Ingen lägenhet ännu och forfarande samma jäkla pendlande. Livet rullar på i samma gängor och jag känner att jag behöver förändring! Behöver gå vidare på nåt sätt och det självklara vore ju att flytta från det där gamla studentboendet där man gått och skrotat i 5 år. Samtidigt känns allt så osäkert med vad Fredda kommer göra nästa år. Jobbar han och i så fall vart? Eller pluggar han och i så fall vart? Ska vi flytta så bör det ju vara nånstans mittemellan så det inte blir han som får pendla sen med då är det pengarna som tar emot. 2-3 miljoner för en tvåa i stockholms närförorter.

Men nu ska jag njuta av en riktigt rolig helg med Haidi!

Kram och trevlig helg


RSS 2.0