Försov mig imorse....

Japp smart som jag är hade jag glömt att öka ljudsyrkan på mobilen efter att ha haft den på lägsta nivån....Det värsta är att jag hade det så igår också men då vaknade jag ändå och tänkte att jag skulle öka den sen men det hade jag såklart glömt. Vaknade 07:10 av mig själv och kände att nånting var galet så jag kollade klockan och såg då att jag borde ha suttit på tåget då. Men men som tur är har vi flextid så ingen skada skedd plus att jag nog behövde sova ut.

Men fan vad jag hatar att stressa på morgnarna, cyklar alltid hemifrån några minuter senare än jag borde vilket resulterar i att jag är jätteanfådd och svettig när jag kommer till tåget vilket inte är så kul. Då är det skönt att det är en bit att åka så man hinner varva ner. Tur att ingen kan höra mina tankar när jag cyklar på där i motvinden kan jag säga. Finns inget som gör mig på sämre humör än fysisk ansträngning tillsammans med kyla, motvind och stress! Och så klart då när man stressat ihjäl sig för att hinna med tåget så är det inställt så då får man ändå snällt vänta i en kvart innan nästa behagar komma. Då är det verkligen tur att ingen kan höra mina tankar.

Som ni ser så har jag sista tiden bytt utseende på bloggen vid varje inlägg och Cicci kommenterade igår detta och att det var en kul grej. Tyvärr måste jag erkänna att det bara är min beslutsångest som är i farten och inte ett medvetet beslut : ) . Men nu tror jag att jag ska hålla det så här ett tag.

I helgen ska vi till Viken för en släkträff ute i Gryt och helgen efter det ska vi till Viken igen för ovan nämnda Ciccis bröllop! Så det blir mycket åkande den här månaden men det är ju bara roliga saker som tur är.

Kram kram

Snor och rinnande ögon

Är så jäkla förkyld.....Snoret rinner konstant och ögonen tåras så fort det blir lite ljust. Tack gud för att det är mulet ute idag! Kände mig såå himla äcklig imorse på pendeln till jobbet. Satt och snöt mig konstant och man känner sig ju som värsta smitthärden. Jag vet ju själv vad man tycker om folk som är sjuka som står och hostar och snörvlar på tåget: Håll er hemma era jävlar jag vill inte andas in din äckliga hosta! Men vad ska man göra när man själv drabbas och måste åka till jobbet. Man får ta skammen helt enkelt och se till att man har rejält med pappersservetter med sig!

En riktigt bra rubrik

Kom inte på nån klatschig rubrik så jag nöjde mig med den ni ser ha ha! Igår var jag och bowlade med jobbet och det var jättekul. Hade sånt grym flyt hela tiden så kammade hem 420 poäng på tre omgångar vilket är helt bra!

Var på en jättetrevlig tjejkväll med Josse och Ellie i tisdags och vi snackade och drack en massa vin. Det roliga var att jag efter ca 3 glas kom på att jag inte får dricka alkohol eftersom jag käkar medecin för mina onda fötter för tillfället. Men då var ju skadan redan skedd så jag såg ingen anledning att sluta.... Kände mig ändå nästan helt nykter efter 4 glas och var hur pigg som helst, tills jag kom till Tullinge och skulle cykla hem i mörkret. Jag cyklade som en galning för jag tyckte det var lite läskigt med den mörka gångvägen utan en människa vilket resulterade i att alkoholen pumpades runt i kroppen. Så när jag kom hem kände jag mig typ riktigt packad och var helt slut så Fredda fick hjälpa mig med kläderna och lägga tandkräm på tandborsten! Sen slocknade jag på en gång.  

Och så bowlade jag som sagt igår med jobbet och Fredda var på nån sportsbar och idag ska tjejerna på jobbet ha BH-skola med nån försöljare som kommer hit. Så Fredda ser jag i princip på morgonen när jag åker till jobbet och han ligger och sover nuförtiden. Imorgon är det iaf fredag och de dagarna är heliga så då får vi umgås.

Helgen ser också fullspäckad ut då vi ska till öppet hus på polishögskolan där brorsans ex går på lördag, samt ut och äta/festa med Freddas kompis Mumin som fyller år på kvällen. På söndagen kommer mormor hem till oss på lunch och det ska bli jättekul! Sen ska jag kanske och rida på söndageftermiddagen men det får vi se om jag orkar.

Kramar och hoppas ni får en bra dag!

Förfallet av självpresentationen

Jag har märkt en sak. Det går att applicera både på jobb och pojkvänner och det är en sanning få av oss vill erkänna.

När man påbörjar någonting vill man gärna visa sig från sin bästa sida och man går upp extra tidigt för att duscha, tar god tid på sig med sminkningen, väljer omsorgsfullt kläder och ser till att komma 10 minuter för tidigt till dejten/jobbet. "Falsk marknadsföring" som det också kan kallas, ha ha.

Efter ett par månader börjar man bli lite varm i kläderna och vet att man är behövd och att man inte längre måste anstränga sig så förbannat. Det är då det händer. Man börjar prioritera att sova den där extra halvtimme, drar på lite mascara under 5 min, sätter upp det flottiga håret i en hästsvans och slänger på sig gårdagens tröja för att sedan springa till tåget och komma till prick eller kanske fem över.....  Vilket förfall! 

Usch och fy men man orkar ju fan inte vara på topp jämt! Tur att det är en ny dag imorgon.


RSS 2.0