Nytt år och ny bostad igen...

Har lämnat underbara Långholmsgatan i Hornstull för andra sidan södermalm. Från trea till tvåa, från 60-tal till 00--tal gällande modernitet. Trivs jättebra i nya lägenheten även om jag inte trodde att nåt skulle kunna slå en trea mitt i hjärtat av söder. Mycket beror det på den stora uteplatsen som tillhör lägenheten! Det är nästan som ett tredje rum och jag tror det kommer bli många grillkvällar här i sommar. Så alla som är sugna på lite grillat och kall öl är välkomna : ) En oas är till för att delas med sina vänner!

Har grym träningsvärk i axlarna och låren idag. Har ju tagit upp ridningen och rider en gång i veckan på Huvudsta ridskola. Det är superkul och jag känner mig nästan som en nybörjare igen och får kämpa hårt. Balansen är åt skogen och styrkan i de musklerna man använder börjar så sakteliga komma tillbaka. Men hur tufft det än är så är det som balsam för själen! I stallet existerar ingenting annat än hästarna. Det är både härligt och välbehövligt.

Har blivit bjuden på återträff från högstadiet den 14 maj då den nu är 10 år! sedan jag gick ut högstadiet.. Trauma! Har något tvekande tackat ja till detta spektakel men bara för att Linnéa ska med och för att det i princip är krypavstånd hem sedan. Vilket kan komma att behövas....

Nä nu måste jag gå och lägga mig. Är trots allt söndagskväll och klockan är över elva. Ja ja vet jag är en mjukis som måste sova minst 8 timmar för att orka fungerar normalt. Har bara svårt att slita mig från datorn just nu, sitter och lyssnar på musik som jag glömt att jag hade.

Hej hej


RSS 2.0