För dig min älskling!

Vilken härlig morgon! jag vaknade klockan nio av att jag trodde att någon knackade på dörren som en galning så jag flög upp och kollade genom titthålet men insåg snart att det var nåt pucko som bankade som satan i lägenheten brevid. gick och la mig igen men kunde inte somna om så jag bestämde mig för att kolla på lite sex and the city i sängen med en god rödbetssalladsmacka (försökte här imitera pontus och min fylle macka vi gjorde en gång med rödbetssallad, skinka, torkad lök och lite gurka) och en glas oboy!

så efter två avsnitt känns det nu, förutom bankandet, faktiskt som en helt perfekt morgon!

har haft två riktigt softa dagar nu när jag bara har varit hemma på dagarna och skrivit lite på josses och min c-uppsats och sen haft nån rolig aktivitet på kvällen som man har kunnnat fokusera på så man inte blir galen av att inte ha nåt att göra. jag är fruktansvärt rastlös av mig när jag är hemma och kan få riktig panik om jag inte har något att göra på en hel dag så den här c-uppsats tiden när jag inte har någon schemalagd tid alls är verkligen en nyttig prövning. åker dock fram och tillbaka till åland eftersom fredda gör praktik där under fem veckor och eftersom jag ändå är ledig kan jag ju lika gärna vara där och skriva och så får jag ju sällskap också så det är perfekt!

snart är det jul....men jag tycker verkligen om julen så jag är glad, men är det inte lite tidigt med julpynt redan?? man kommer ju kräkas på tomtar redan andra advent ju. men fredda tjatar om att jag ska skriva en önskelista så han slipper göra mig besviken på julafton (ja det har hänt) då jag inte är den lättaste att ha att göra med när det gäller sånt. inte det att jag vill ha en massa dyra saker eller så utan bara att om jag får nåt jag inte gillar eller som jag inte förstår syftet med kan jag verkligen inte dölja det...det är faktiskt en svaghet enligt mig, men det syns så väl så väl om det är nåt jag inte tycker om och tvärtom bör tilläggas. blir jag glad över något så blir jag jätteglad! så här kommer ett litet smakprov på det jag kommit på hittills:

* sing star
* mp 3
*cool träningströja
* ny handväska
* snygga (de blåa som finns på indiska och som jag har ett fat av redan) tallrikar till nyår
* nytt överkast (likadant som dina föräldrar har)
* ally mc beal 4
* Oc boxen
* My name is Earl boxen
* spadag
* massage
 
så materialistisk man är!! helt knäppt egentligen. men nu har du väl fått hur mycket ideér som helst! men mest av allt hoppas jag att vi blir lika lyckliga nästa år som det här året!

nu är det din tur att ge míg en önskelista.

Förresten grattis på namnsdagen pontus!! du kommer kanske läsa det här om några veckor eller så men i alla fall.

Ikväll ska ja på kör och så ska jag fika med Stina my partner in gym (crime) så vi är faktiskt värda en fika så det så! Men imorgon åker jag med Eckerölinjen till Åland och det ska bli jättekul!

puss puss darling! Hoppas du är nöjd nu när du har lyckats fördriva lite tid på jobbet genom att läsa min meniungslösa blogg ;


RSS 2.0