Jag hade en gång en blogg....Men det glömde jag bort!

Kom på igår att jag inte har skrivit något i bloggen på typ 100 år nu. Konstigt men det bara försvann ur mitt minne att jag har en blogg lixom ha ha! Sen såg jag att Cicci varit inne idag och påmint mig om en uppdatering så det var ju lägligt : )

Ja med lägenheten gick det åt skogen eftersom det gick upp så otroligt mycket i pris (sååå besviken). Alltså bor vi kvar i samma jäkla lägenhet och jag pendlar som en annan idiot 12 timmar om dagen. Tappade lusten att leta lägenhet när vi inte fick den här sista men vi måste verkligen hitta nån snart för jag kommer bli galen om jag måste sitta och åka såhär långt hela vintern i stora bylsiga jackor och trångt och jävligt med asont i ryggen.... Så det är väl bara att köra på!

Fredda är ju hemma igen och det känns väldigt skönt. Ordningen är återställd kan man säga och det känns inte som att han nånsin har varit borta. Okej att jag önskar honom ända bort till kuala lumpur ibland när jag inte får vara ifred på toan ens eller när han ätit nåt dåligt.... Men på det stora hela är det bra! 

Nya jobbet flyter på bra och jag är nu uppe i 80 egna sökande och fler ska det bli. Skönt när det börjar fyllas på med en massa arbetsuppgifter tycker jag. Är så tråkigt när man inte har nåt att göra. Ska ha semester nästa vecka så då åker vi till Spanien ett gäng och bor i Freddas lägenhet så det ska ju inte bli helt fel. Jag tror jag behöver lite sol och bad nu innan hösten och vintern kommer igång på riktigt. Men tror jag kommer vara ganska tillfreds med det när vi kommer hem igen. 

Var på inspelningen av Vem kan slå Filip och Fredrik igår och det var riktigt roligt. Felix Hernegren var konfrencier och han är ju bara så jävla rolig! Bild från den kvällen kommer inom kort förhoppningsvis.

Nu ska jag ha ett besök och se vad vi kan hitta på för att den här personen ska få ett jobb. Vill verkligen hjälpa till och gör allt jag kan men det är inte lätt.

Kramar
 

Tillbaka från semestern

Hejsan hejsan, nu har jag haft semester i 2 veckor och det betyder oftast inget bloggande eftersom jag inte har tid med det på min fritid : )

Tänk om mitt arbete var att blogga istället, det skulle vara bra men kanske lite väl pressande. Nu skriver jag när jag vill och känner för det. Eller om jag har tråkigt..... Som nu. Datasystemet ligger nere på jobbet så jag kan ändå inte göra någon nytta så då passar jag på att synda lite.

De här två semesterveckorna har jag flängt mellan Åland, Stockholm och Valdemarsvik ett antal ggr så det har blivit mycket resande men det har det varit värt. Har hunnit med både en massa party (Josse och jag hade tex en riktig kanonkväll på Arken med Mathias och Johan) och sen har jag fyllt år och då var det också party hela natten och jättekul. Sen har jag hunnit med att pimpla vin med Haidi i Viken och rida islandshäst på våra gamla territorier Åbecknäs vilket var heeelt underbart! Har också umgåtts med familjen mycket och det har lett till både att mamma och jag blivit osams eftersom vi inte kan umgås mer än 1 dag i taget utan att bråka. Hon har en vana att tro att jag är helt tom i huvudet ibland. 

Tex:
-Jag tog flexledigt i fredags mamma.
- Men det får man inte göra förstår du!
- Jo det får man visst det.
- Nähä det får man inte göra på vårt kontor så det får du inte heller
- Jo det får man tror du jag är helt pantad och inte kollar upp sånt innan jag tar ledigt?

Irriterande.

Det har också inneburit mysiga grillkvällar och att spela kort på verandan medans regnet smattrar på taket.


Det enda jag saknat är qualite time med Fredda. Känns verkligen inte som vi har hunnit verkligen umgås den här sommaren och det är synd men inte så konstigt kanske eftersom vi inte har träffats så himla mycket. Vi får se fram emot en mysig höst med mycket middagar, bio och trevligt sällskap.

Kramar


RSS 2.0