Kaos var ordet!

Alltså det ordet är så uttjatat på mitt jobb så det är läskigt! Men jag antar att det är en ganska bra beskrivning av det ibland. Men fatta då hur bra vi är på att hantera kaos när det alltid är det och vi alltid kommer vidare och levererar gång på gång. Men visst i längden håller det aldrig om det inte lugnar sig. Det konstiga är att jag inte blir speciellt stressad. Jag bara konstaterar att: Ja det är kaos men so what?! Man kan inte göra mer än sitt bästa och klarar man då inte av arbetet så är det inte fel på en själv utan på arbetsbelastningen.

Denna höst är kaos överlag ett bra ord faktiskt. Har aldrig haft så mycket på gång samtidigt. Det sägs ju att ditt livs största affär är att köpa bostad och det har Fredda och jag precis gjort. Och det har varit sjukt mycket att tänka på men vi har delat upp det emellan oss och nu sitter vi här med miljonlån och ett lyckligt flin! Samtidigt har jag varit på assesment center för chefsbedömning, fått ett nytt större uppdrag på jobbet, badrumsrenovering, mycket resor i jobbet med mera. Men det är livet och jag vill inte bromsa utan bara komma framåt. Men man kanske inte borde överstiga hastighetsbegränsningen hihi??  

Imorrn ska vi till Västerås med jobbet för en Inspirationsdag! Förra året var det skitkul och jättebra föreläsare och sedan trerätters med underhållning på kvällen. Att min kompis Anna dessutom fått jobb på förmedlingen i Åkersberga och också ska dit gör inte saken sämre : ) Har en halv box vin som jag funderar på att ta men det kanske inte är en bra idé när båda svamparna Shanis och Mathias är med ; ) Vi ska ju ändå jobba dagen efter liksom... Party med jobbet är annars alltid trevligt och vi är ett ungt och glatt gäng! Jag stormtrivs på mitt jobb med alla underbara kollegor.

Nu har jag skrivit av mig lite!
Kram


RSS 2.0