Telefonskrälle

Min nya fina Nokia bara laddar ut sig hela tiden och den ska ha en batteritid på 300! timmar. Dessutom blev mitt byte från Parlino till Comviq inte godkänt pga att det var oregistrerat. Så när man ska registrera det på deras hemsida så funkar det såklart inte och då får man börja krångla med kundservice och grejer vilket tar hundra år. Men idag efter jobbet ska jag gå till butiken och DOA min mobil vilket är en policy Nokia har att man kan byta in den inom 7 dar efter att man köpt den om den uppvisar tydliga fel. Men det är bra service där så det är nog lungt. Men det är såååå typiskt bara!

Helgen var ganska lugn men var inne på stan på lördagen och shoppade lite och drack cider på medborgarplatsen. Lillebror Tony var uppe och sålde fisk på Bondens egna marknad och bjöd på strömmingsburgare också : ) 

Söndagen var vi på visning och det var första gången Fredda och jag var lite oense om lägenhet såklart....Jag jinxade det nog sist. Han hatade den men jag tyckte det var helt okej. Men magkänslan kändes inte riktigt bra för mig heller så vi enades till slut om att inte ta den. Kändes som att Fredda hade bestämt sig redan innan bara och det är ett ganska genomgående Fredda symptom.... 

Nu har vi ju också fått ett annat erbjudande som är väldigt intressant. Det gäller ett hyreskontrakt i Hornstull (Mitt på Söder) en 3:a som blir ledig om ca 1 månad. Kruxet är att kontraktet bara är på ca 1 år. 

Hej då 

Min nya Nokia 6700 : )


Vilken tiiid det tar!

Med min gnälligaste röst säger jag bara Vilken tiiid det tar! Då syftar jag nu på att hitta en fin lägenhet i ett bra område i närheten av jobbet. Har tittat på lägenheter i snart 4 månader och varit på flera visningar varav några har varit intressanta men antingen fallit på budgivningen eller att minussidan har övervägt plussidan i slutändan.

Ska fortsätta gå på visningar så får vi väl se för det är som alla säger att man måste låta det ta tid eftersom det är ett så stort val. Man ska liksom bo där och ta lån för det så det är viktigt att det känns rätt. Och det känner man i princip så fort man sätter foten innanför dörren har jag märkt. Sen blir det ju inte ett dugg lättare av att både Fredda och jag har ganska höga krav. Men faktiskt måste jag säga att jag är väldigt positivt överraskad över hur eniga vi har varit på de som kännts bra och de som vi valt bort direkt. Jag har alltid trott att när det väl var dags för lägenhetsköp eller hussköp så skulle vi bli jätteosams eftersom vi alltid tycker så olika när vi varit ute och gått och sett olika hus. Men icke! Vi är rörande överens nästan varje gång ha ha...

Viken helgen var jättemysig och det var precis som när man var liten att sitta och grilla korv vid brasan där i kohagen. Vilken stjärnhimmel det var då! Man såg hela vintergatan. Var lite mycket folk runt brasan med våra 10 personer men finns det hjärterum så finns det stjärterum : ) Efterföljande kräftskiva blev "blöt" för de vuxna som envisades med sin enda snappsvisa som gick så här: SSILLLL (med djup basröst) Skål! Väldigt enkel och kommer till saken fort ha ha. Vi lite yngre mer civiliserade människor spelade monopol in på småtimmarna och jag gjorde en helomvändning från att ha intecknat alla mina gator utom 3 och bara ha 250 kr kvar till att vinna hela alltet! Mattis var inte glad.....

Det är så himla härligt med höst. I Viken kunde jag inte låta bli att fotografera grannens absolut underbara äppelträd med stora knallröda äpplen i! Just nu känner jag mig väldigt nöjd med livet faktiskt. Jag trivs med jobbet, Fredda har kommit hem och jag har en hel helg framför mig med absolut INGENTING inplanerat. Känns skönt efter att ha varit borta de senaste 3 helgerna på rad. 

Ska ut och springa idag när jag kommer hem från jobbet. Har ju anmält mig till Kanonloppet på Åland som är på skrämmande 2 mil! Men jag kände att jag behövde nånting som pushar mig att ut och springa nu när det börjar bli mörkt ute på kvällarna. Sen kommer jag nog gå mestadelen men men....

Hoppas ni mår bra!
Kramar



 


Kräftfiske och grilla korv

Om bara 1 timme sitter jag på tåget ner till Viken för att fiska kräftor med familjen! Är alltid lika mysigt med korvgrillning och mörk septemberkväll med en härlig brasa. Kan dock bli lite kallt så det gäller att bylsa på sig ha ha! Sen ska vi ha kräftskiva dagen efter och det brukar också vara roligt med det är själva fisket som är speciellt.

Såg att min moster hade varit inne och kollat in min blogg och det var ju himla häftigt! Tänk att du kan sånt Bittan!? Bilderna från Sissan är sen vi var på landet i somras och hälsade på och är så mysiga tycker jag :) Hoppas du går in och läser fler gånger!

Uppdaterar snart igen men nu måste jag springa!

Kramar till er


RSS 2.0