Mittemellan

Jag tror att jag är sjuk.....men jag är inte helt säker. Har lite ont i halsen, lite ont i huvudet och en blåsa på läppen. Men jag är inte så sjuk att jag skulle kunna vara hemma från jobbet med gott samvete. Alltså är jag precis mittemellan. I ingemansland som det också heter. Har dock fått ställa in både träning och massage för så kry känner jag mig inte. Så störande! Jag är hellre riktigt sjuk (med modifikation) eller helt kärnfrisk, men inget jävla mittemellan.

Nu är det påsk och jag har redan börjat äta smågodis med ursäkten att vaddå det är ju faktiskt påsk! Men sen är det faktiskt inte schysst heller att jobbet har gått och köpt en skål stor som ett dopkar med godis och ställt fram. Faktum är att det är helt jäkla omänskligt och fel...men gott. Skålen kom fram igår och var då överfull, idag är det bara botten som är täckt av det godiset som ingen är så förtjust i. Är inte det helt sjukt! Vi är ca 15 personer som jobbar här men ändå liksom, att det gick så fort! Min del i glufsandet kan ändå sägas vara ganska liten och det känns ju bra. Känns så jäkla pissigt att jag inte kan gå och träna idag, var bara en gång förra veckan och jag vill verkligen inte komma ur min rutin nu med två gånger i veckan. Speciellt inte eftersom jag fuskat lite med både glass, godis och fet mat några dagar nu. Fan måste skärpa mig igen! Så lätt att halka tillbaka bara för att byxorna inte sitter lika tajt längre och då tro att det är okej.
 
På skärtorsdagen åker vi till Åland för att fira påsken där med freddas familj och det ska bli mysigt! Är kanske inte det bästa stället att åka till om man vill kunna tänka på vad man äter. Dels har vi utmaningen att bara ta sig över med ålandsfärjan där fazerchokladen regerar och man ser dignande buffé bord vart man än vänder sig. Sen har vi freddas mammas goda mat och det händer att man får två middagar per kväll om det är helg där! Sen är det ju som sagt påsk vilket med all säkerhet kommer innebära ett överflöd av godisskålar i hela huset samt att vi säkert kommer få ett påskägg eller nåt också. Och sen är det resan hem.... Men jag ska fösöka stå emot så gott jag kan :) Fan jag vet redan nu att jag kommer misslyckas.

Glad påsk!!

RSS 2.0